Welkom op onze website!

             4X4 Wensdag bestaat nu 10 jaar en dat willen we vieren met jullie op                                                          de 4x4 wensdag in  2020..

In 2021 maken we de nieuwe datum bekend

Iedereen een goed nieuwjaar 2021 gewenst.

zo als we allemaal weten zit het niet mee met de ontwikkelingen rondom het corona virus. wij hopen dat het snel weer voorbij is en we de 4x4 wensdag kunnen organiseren.

Nu maar rustig de ontwikkelingen van het  corona virus afwachten.

07-03-2021 Vandaag kan ik jullie mededelen dat we weer druk zijn met het bedenken hoe we straks de maatregelen kunnen toepassen. Want voor onze doelgroep is het belangrijk dat we elke vorm van risico op besmetting uitsluiten.

Firemen-Dakar-team-logo_CMYK-kopie
Firemen-Dakar-team-logo_CMYK-kopie
4x4Wensdag 2020
4x4Wensdag 2020
https://www.facebook.com/Robvanwolferenclowndombo.nl?__tn__=%2Cd*F*F-R&eid=ARD7_mJLGY8dzPZ3yjJj4m6yCJOrSlPrTVHPjcfJmvmlLxHn8VTYQA1ccfxsITQNdprK4dYNt5XbFCmW&tn-str=*F
https://www.facebook.com/Robvanwolferenclowndombo.nl?__tn__=%2Cd*F*F-R&eid=ARD7_mJLGY8dzPZ3yjJj4m6yCJOrSlPrTVHPjcfJmvmlLxHn8VTYQA1ccfxsITQNdprK4dYNt5XbFCmW&tn-str=*F

Voor de 4x4 wensdag in 2020 zijn we op zoek naar mensen die geheel vrijblijvend kinderen een dag van hun leven willen bezorgen ben jij zanger of zangers en wil je bij ons wat komen zingen. Laat het ons maar weten maar kan je wat anders iets met ballonnen of schminken ben je ook van harte welkom. wij willen er iets speciaals van maken in 2020. Het zal in de regio van Amsterdam gehouden worden lekker in het midden van het land. Clown Dombo komt ons een bezoekje brengen tijdens de 4x4 Wensdag van 15 maart 2020 is het niet geweldig. Wij hebben er nu al zin in !!!!! 

www.clowndombo.nl

Wat een mooie verassing had Ineke van Action planet voor onze speciale editie van de 4x4 Wensdag.. Naast de 4x4 voertuigen komt er ook een echt Dakar Team.. Hoe geweldig is dat....... Ja je heb ze wel op tv gezien maar heb je er ooit van durven dromen om ze in het echt te zien ?? Ja Dan is dit je kans..    

download
download

4X4 Wensdag is opgericht in 2009 om kinderen met een beperking of blijfeindeziekte.

Door een Team van vrijwilligers en een vaste groep 4x4 Rijders die steeds groeit kunnen wij de wens om eens mee te rijden in een terreinwagen door het zand , water en over diverse hindernissen uit laten komen. Maar aan deze dagen zit helaas ook een kostenplaatje en daar voor zijn we altijd op zoek naar sponsors en donateurs . 

ons streven is om een a twee keer per jaar een evenement te organiseren ergens in Nederland daar naast doen we ook losse wensdagen voor terminaal zieke kinderen die door hun ziekte niet kunnen wachten op de eerst volgende 4x4 wensdag. 


Zo als de foto,s laten zien is het een dag om nooit meer te vergeten voor groot en klein.


Een donatie van welke groten dan ook kunt u op de 4x4 wensdag zelf in een van de collectebussen doneren die bij de tent staan waar we de consumptie,s uit delen  of storten op ING rekening te namen van Deen jr groep Onder vermelding  4x4 wensdag  NL 19 INGB 0006 1201 84.