Welkom op onze website!

                        4x4 Wensdag Wenst iedereen een gelukkig 2017  

4X4 Wensdag is opgericht in 2009 om kinderen met een beperking of blijfeindeziekte.

Door een Team van vrijwilligers en een vaste groep 4x4 Rijders die steeds groeit kunnen wij de wens om eens mee te rijden in een terreinwagen door het zand , water en over diverse hindernissen uit laten komen. Maar aan deze dagen zit helaas ook een kostenplaatje en daar voor zijn we altijd op zoek naar sponsors en donateurs . 

ons streven is om een a twee keer per jaar een evenement te organiseren ergens in Nederland daar naast doen we ook losse wensdagen voor terminaal zieke kinderen die door hun ziekte niet kunnen wachten op de eerst volgende 4x4 wensdag. 


Zo als de foto,s laten zien is het een dag om nooit meer te vergeten voor groot en klein.

En zal er elke keer weer naar een nieuwe 4x4 wensdag worden uitgekeken om dit te kunnen blijven doen hebben we jullie steun hard nodig... Hier voor kunt u Oud Papier inleveren bij de Deen jr groep in Odiliapeel  aan de Oudedijk 2a zijn zij gevestigd. Er zijn twee ingangen bij de ingang aan de rechter kant van het woonhuis staan containers waar u het in kunt gooien als er niemand in de Recycle hal is...

 Een donatie van welke groten dan ook kunt u op de 4x4 wensdag zelf in een van de collectebussen doneren die bij de tent staan waar we de consumptie,s uit delen  of storten op ING rekening te namen van Deen jr groep Onder vermelding  4x4 wensdag  NL 19 INGB 0006 1201 84.